Balboa Park in San Diego

December 14, 2009 Harald Vaagan No comments exist

balboa park 227
Balboa Park

Parken ligger et langt steinkast unna sentrum av San Diego, men det er enkelt å ta bussen fra byen om du vil det. For oss som kjører bil, så er det grei skilting om du ikke har gps også er det gratis parkering.

     Her kan du finne opp til 15 forskjellige attraksjoner noe som gjør Balboa Park til den største urbane kulturpark i landet.
Parken er enorm og her kan du spasere rundt og nyte arkitekturen på bl.a museet og teateret, se alt som blomstrer nå for tiden og slappe av i sola på en av benkene.  

balboa park 203
Balboa Park

Dette tok vi oss tid til etter en tur innom dyreparken.
      Dagen startet med Human Resources workshop og et interessant lunch foredrag med Chamberlain. Han fotalte litt om hvordan det står til i amerikansk økonomi og da spesielt om San Diego fylket sin.  Konfereanserommet deres ligger forresten pent plassert i tretoppene inne i dyreparken. Arti! Etter workshopen gikk vi rundt omkring sjekket ut dyrene. For de var det mange av der inne.  Der de vakre Flamingoene som først tar imot deg rett innenfor portene, og leder deg videre mot gorillaer, slanger, giraffer, isbjørner, løver, koalabjørner og grizzlibjørner. Pandaer er det også + mange mange fler.

balboa park 073
To sovende koalabjørner i dyrehagen.

Parken er som sagt enorm og dekker hele 7000 mål. Vi benyttet noen gratis billetter med tour bussen inne i parken. Kjekt med en liten busstur når parken er såpass stor. Utrolig frodig og grønt  er det selvfølgelig og den byr på mange fine og artige overaskelser. Botanisk hage har de også.  
Inngang for voksen er $ 35.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *