Coldplay

February 9, 2012 Harald Vaagan No comments exist

Coldplay har alltid vært ett av mine favoritt band og igår fikk jeg muligheten til å se dem Live for første gang! Jeg ble først introdusert for musikken deres da jeg så musikkvideoen til “yellow”. Ikke lenge etter ble “Parachutes” anskaffet og jeg hadde fått ett nytt favorittband!

Igår var spilte de en vedledighets konsert dowtown L.A på Club Nokia. Under 2000 personer inkludert undertegnede og kjæresten + litt mindre kjente personer som Cheryl Cole, Ryan Seacrest, Nicole Ritchie, Cameron Diaz og Gwyneth Paltrow….men nok om dem..

 

Jeg får nesten gåsehud bare jeg tenker på den enorme opplevelsen igår! Når det blir så intimt som det var på Club Nokia så kan det bli litt voldsomt når man drar inn Coldplay på scenen men det funka som fjell! Det å stå bare noen meter, (Ja, bare noen meter ja!!)  fra scenen og bandet var bare så utrolig! De spilte nye og de spilte gamle, og de spilte dem med en energi å glede som bare dem kan!!

 

 

På ett tidspunkt så begynte bare tårene å komme og det var av pur glede og nytelse:) Mye gode minner med den gjengen her!!

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *