Legoland, Carlsbad

December 14, 2009 Harald Vaagan No comments exist

En av de store attreaksjonene de har i Carlsbad er Legoland. Kanskje best egnet for barn, men vi har jo alle et barn i oss;)

untitled
Verden største Legokloss kake

Parken feiret nettopp sitt 10 årsjubileum ved å avdekke verdens største bursdagskake. Kaken er laget av 100,000 legoklosser og rager hele 3 meter over bakken.  13 arbeidere holdt på i ukesvis for å gjøre den ferdig.
 Legoland i Carlsbad åpnet 22 mars 1999 og har siden den gangen doblet sine “rides”. De teller nå nesten 60 og inkluderer noe for enhver smak. En av sommerens nye attraksjoner er 4-D filmen “Bob the builder and the rollercoaster”. Filmen vises ekslusivt kun på de ulike legoland parkene verden over. Her kan du også se Miniland USA  som er miniutgaver av 7 forskjellige områder i USA.  Dem er laget med 20 millioner Legoklosser i målestokken 1:20. Tenker på den “lille” kassen min da jeg var liten.. hehe
En annen figur som vil trekke masse oppmerksomhet denne sommeren er selvfølgelig “innsettelsen av President Barack Obama” foran de hvite hus. Får lyst til å bygge lego av å se sånt!

legoland
En arbeider finpusser på “innsettelsen av Obama” foran det hvite hus

$ 63 for voksen og $ 53 for barn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *