Streiftog i Vietnam. Del 2

February 4, 2010 Harald Vaagan No comments exist

Hoi an neste. Her hadde vi lest at man kunne gjøre gode kupp hos skredderen og få noen virkelig gode matopplevelser, så vi måtte jo sjekke det ut.

Kom inn til byen midt på natta i “pessregn” og skulle finne rom. Ikke enkelt gitt, når det ikke er en kjeft som er våken og kan vise oss veien. Men rom fant vi omsider, og dagen etter gikk vi på runde for å se om det vi hadde lest var sant.

For å gjøre det kort: Det ble 3 dresser, 6 skjorter, og to jakker for 375 dollar + noen magiske matopplevelser. Anbefales varmt! Du kan spare mye på å legge turen hit hvis det er klær du er på utkikk etter. Og de syr alt det måtte være. Bare ikke ta den første og beste, for de fleste sender klærne til sying samme sted.

Selve sentrum av Hoi An ligger ved elvebredden og ganske så ofte gikk den over sine bredder og fylte gatene med vann.

Like utenfor sentrum ligger havet og de flotte strendene. Det tar deg ca. 20 min
å sykle dit. Verdt turen!

Videre dro vi til Na Trang, her kan du ta deg en fest eller to og slappe av på et av de mange fine hotellene de har. Prisene er også deretter! Vi valgte å gå for litt billigere, men fortsatt god standard. Na Trang er også kjent for å ha et bra spa-senter med gjørmebad som spesialitet. Det ligger nemlig en lokal varm kilde som forsyner senteret med konstant hett vann. En rundtur her koster deg ikke mer enn en femtilapp.
Les mer om turen i del 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *